Pronalaženje MOTIVACIJE je ključni element u postavljanju i postizanju ciljeva. Motivacija je želja da učinite nešto za sebe, da nađete način da pobedite svoje izgovore. Započeti nešto novo je teško, kao i svaka promena. Boriti se sa neprijatnim osećanjem da promenite nešto na šta niste navikli. Svi razvijamo nove navike, sve dok ne postanu naši svakodnevni zadaci.

Ostanite fokusirani na ono što želite postići. Postavite cilj, odredite datum, razvite svoju volju. Motivisati sebe je svakodnevni posao, ali nije uvek lako. Nekad je neophodno i prevariti sebe da bi učinili nešto dobro za svoje telo, jer je svaki početak težak.

Zamislite gde želite da budete u nekom narednom periodu, kako želite da izgledate i osećate se? Da li želite da vidite neverovatnu novu  osobu u ogledalu ili da budete razočarani? Gledajući prve rezultate treninga izdrave ishrane, motivisaće Vas da učinite još više i više, da biste dali sve od sebe, sve dok to ne postane Vaša zavisnost. Osetićete uzbuđenje nakon svakog treninga koji radite. Zapamtite to neverovatno osećanje nakon treninga, pridržavajte se toga, učinite da to bude Vaš pokretač i motivacija svaki put kada se osećate lenjim ili imate druge misli koje će Vas sabotirati. Zaljubićete se u promene koje vidite na sebi, i fizički i psihički.

Trening će Vam prijati, motivisaće Vas na svim ostalim poljima vašeg života. Dakle, shvatite šta želite, pronađite svoju unutrašnju snagu da prevaziđete bolni period i postanite ono što zaista želite.

Nevena Radenkovic
Latest posts by Nevena Radenkovic (see all)
sr_RS