ISKUSTVA

DudasAthletics (Trčanje) – 2014

Direktor polumaratonske trke “RUN IS FUN“ (Novi Sad) – 2014

TriogyRacing (trčanje) – 2015

Indeks plivački klub Novi Sad – 2015

11Tri Centar (triatlon) – 2020

 

MONITORING NAPRETKA

Svaki klijent dobija  plan  prilagođen samo njegovim potrebama

ONLINE PLAN TRENINGA

Plan treninga je personalizovan i online preko platforme TrainingPeaks

SERTIFIKOVAN TRENER

Sertifikat međunarodne triatlonske unije stečen 2017te godine

SPORTSKE DISCIPLINE

KLUBA (partnera)

GODINA ISKUSTVA

Polje treninga:

Plivanje: plan treninga (za rekreativce i ozbiljnije plivače)

Trčanje: Ulične trke (5km-42km), trail trke, spartan trke

 Triatlon: kratki (sprint/olimpijski), dugi (polu distanca/ful distanca)

Raspored treninga

U skladu sa slobodnim danima sportiste

Personalizovan plan

Svaki sportista dobija plan u skladu sa zacrtanim ciljevima
g

Evaluacija treninga

Pregled svakog odrađenog treninga uz komentar

Kontakt sa trenerom

Bez ograničenja

(poruke/pozivi)
(poruke/pozivi)

Kontrola treninga

Najbolje platforma za online treninge.

Povežite svoj Garmin, Polar, Suunto, zwift i druge uređaje.
Aplikacija za Android i iOS

Sertifikat

Obnovljena licenca 2024

TRENING PLAN

SERTIFIKAT

PRVA POMOĆ

ANTI DOPING

PITANJA I ODGOVORI

Kontrola treninga sportiste
Praćenje treninga se vrši isključivo preko aplikacije TRIAINIGPEAKS koja se povezuje sa ‘STRAVA’, ‘GARMIN’, ‘POLAR’, ‘SUUNTO’, ‘ZWIFT’ uređajima
TrainingPeaks App

Sajt (app) kalendarskog izgleda gde se kreiraju treninzi koji se mogu podeliti na sat koji se koristi tokom treninga (Garmin, Polar, Suunto, iWatch…) i taj trening se može pokrenuti. Prednost kreiranog treninga je u tome da ukoliko postoje segmenti treninga kao što su zagrevanje, glavni deo i rastrčavanje sat će sam da napravi ’lap’ i da zvučno obavesti o tome, sportista treba samo da zna kako izgleda trening koji će startovati i da reaguje na zvuk sata.

App je bespatna za sportiste (basic, dok za više podata može da se doplati – ali smatram da nema potrebe nikakve jer osnovne stvari su dostupne).

Plan treninga

Plan treninga je na bazi mikrociklusa (period od nedelju dana treninga) s tim što odmah stavljam plan za dve nedelje. Plan je podeljen po danima i disciplinama sa svim detaljima za trening. 

Primer treninga trčanje intervala u opisu će pisati  2x(7min z3, 3mi z1). Ovo ne znači da je trening samo 2x(7min z3, 3mi z1) jer to je samo glavni deo treninga. Trening se sastoji iz tri dela: 1. zagrevanje, 2. glavni deo, 3. rastrčavanje. U naslovu treninga uvek stoji samo glavni deo, ostalo se podrazumeva u sklopu celog treninga (zagrevanje i rastrčavanje).

Vežbe (core)

Osnovne vežbe za trup. Pomažu organima disanja da ojačaju a samim tim se poboljšava osećaj pri treningu. (na YouTube-u postoji mnogo video koji demonstriraju i više od 100 core verzija). Za početak predlog je da se tajmer podesi da se radi 30’’ izdržaj a 30’’ odmor i tako jedno 5-10 ponavljanja, koliko prija. S vremenom podizati vreme rada i smanjiti vreme pauze po osećaju. Predlog je da se core radi na dan trčanja i drugog treninga, može neposredno pre treninga (kao malo zagrevanje). Može i češće, ne može da skodi vežbe su jako dobre. Postoje razne aplikacije za merenje koje olakšavaju merenje vreme:

 (android)

 (ios)

Kako se vrši plaćanje

Plaćanje se vrši mesečno po cenovniku.

Plaćanje se može izvršiti lično ili putem računa.

Da li mi je neophodan uređaj za praćenje treninga?
Nije neophodno da posedujete sat sa GPSom niti telefon, ali bi bilo vrlo poželjno radi lakše kontrole treninga.

Željko Bibić

Moram reći da sam prilično izbirljiva i zahtevna osoba u izboru ko će se baviti mojim zdravljem, pre svega treningom i ko će imati kapacitet da razume moj nedostatak forme, labilnu motivaciju, sedenterni način života, probleme sa lumbalnom kičmom i ranije pomenutim metaboličkim sindromom. Jovan se tu pokazao kao osoba sa puno strpljenja i takta, tako da se nisam nikada osetio kao manje vredan u bazenu. Dapače, posle treninga sam se osećao vrlo atletski, utrenirano i samopouzdano.

Željko Bibić

Doktor Medicine

Marko Ilić

Ono što olakšava rad sa Jovanom, jeste što mu je jako dobro poznat svaki deo procesa, jer je i sam prolazio kroz to.

Marko Ilić

Web designer

Nikola Koljaja

Veoma sam upoznat sa njegovim kvalitetima, kao čoveka, sportiste i trenera. Svoju strast i posvećenost koju gaji prema sportu preneo je na svoj rad sa mnom. Ozbiljno je pristupao svakom planiranju narednih treninga, i imao je strpljenja za svako moje pitanje.

Nikola Koljaja

Master inženjer saobraćaja

Nađa Balać

Više sam zadovoljnija sobom otkako radim sa Jovanom. On je profesionalan u svom radu i za kratko vreme sam doživela da osetim promene.

Nađa Balać

Student filozofije

Srđan Marković

Jovanu sam se javio zbog viška kilograma i pitao ga za savete, on je naravno sve to u startu shvatio mnogo ozbiljnije od mene i gurao me kroz sve to, podržavao, bodrio, kada sam padao i odustajao on nije, njegove zamerke i saveti za moj rad mi nisu teško padali jer zna kako da podrži i gura te ka cilju.

Srđan Marković

Student ekonomije

Đorđe Nikolić

Imao sam i uspona i padova ali nikada nisam gubio motivaciju jer je on uvek bio tu kako ne bih klonuo duhom prema sportu

Đorđe Nikolić

Student mehatronike

Petar Šarić

Na početku naše saradnje Jovan je izvršio uvid u moje plivačke sposobnosti/nesposobnosti i zaključili smo da je najbolje da krenemo od osnova. Napravio mi je plan za početni period i sve je jasno obrazložio i demonstrirao tamo gde treba, u bazenu.

Petar Šarić

Menadžer u transportu

Ljubomir Vukšić

Najbitnija mi je bila podrška koju sam dobijao od njega jer sam imao strah od dubine i vode. Kada je Jovan bio tu isplivao bih 1-2 dužine u olimpijskom da se postepeno oslobodim straha. Ne samo sto je profesionalac u sportu vec je i pravi pedagog.

Ljubomir Vukšić

Student elektrotehnike i računarstva

Milica Bakić

Sposobna i veoma komunikativna osoba, otvorena za timski rad i saradnju. Osim što je bio profesionalan i predan poslu, mnogima od nas Jovan je postao i dobar prijatelj. Kao potpuni početnik u plivanju moram istaći da je Jovan imao izuzetno strpljenja u radu sa mnom, radio je postupno i sistematčno, i bio je veoma taktičan.

Milica Bakić

Diplomirani pedagog

Petar Igić

U komunikaciji je otvoren i jasan. Kreativan je i sposoban da improvizuje,čini treninge zabavnim i inventivnim.

Petar Igić

Student softverskog inženjerstva

Lazar Milovanov

Posebno bih naglasio njegov pedagoški pristup, smirenost pri radu i želju da svaku vežbu objasni po million puta ako je to neophodno ili je vežba nejasna; pri čemu ne gubi strpljenje a kamoli stručnost, i uvek je prijateljski nastrojen.

Lazar Milovanov

Student medicine

Bojan Poletanović

Vrlo brzo, nakon samo par meseci, uz veliku zelju i motivaciju bio sam spreman za svoj prvi polumaraton, koji cu sigurno pamtiti zauvek.

Bojan Poletanović

Građevinski inženjer (doktorant)

Srdjan Poletanović

Ne samo što se osećao napredak tokom svakog treninga nego i iz razloga jer je uvek znao kako da nekad i pored ogromnog umora i manjka volje za bilo kakvim fizičkim naporom trčanje učini velikim zadovoljstvom gde sam se posle svakog treninga osećao zadovoljnim.

Srđan Poletanović

Softverski inženjer